ceturtdiena, 2024. gada 7. marts

Aicinām uz apmācību ciklu “Sieviete- vesela un laimīga!”

Biedrība “Smiltenei un Latvijai” aicina uz apmācību ciklu- “Sieviete vesela un laimīga!”, lai uzzinātu vairāk par iegurņa pamatnes muskulatūras nozīmi sievietes veselībā.

 

Pirmā nodarbība jau šomēnes 26.martā , nākošās 9. un 16.aprīlī Smiltenē, Galdnieku ielā 10 no plkst. 17.00 līdz 21. 00.

 

Nodarbības būs tiešām aizraujošas, jo tās vadīs pieredzes bagāta pasniedzēja-  Zane Vorma.

 

Zane ir fizioterapeite un iegurņa rehabilitologs apmācībā, sertificēta pēcdzemdību iegurņa speciāliste, iegurņa pamatnes muskulatūras attīstības trenere, hipopresijas sistēmas speciāliste, Pasaules iegurņa veselības alianses biedre, vairāku sociālu projektu autore par meiteņu pubertāti un dzimumaudzināšanu.

Zināšanas par sievietes reproduktīvo veselību apguvusi daudzus gadus studējot pēc pasaules labākajām iegurņa praksēm un mācoties pie pasaules atzītākajiem iegurņa speciālistiem Latvijā, Krievijā, Vācijā, Spānijā un Amerikā. 

Sievietes iegurnis un ginekoloģija ir viņas sirdslieta un kaislība jau daudzus gadus. Bez medicīniskajām zināšanām paralēli Zane ir studējusi arī dažādas netradicionālās medicīnas prakses, kas sievietēm palīdz sakārtot ķermeņa visintīmāko pusi (sievietes enerģētikas medicīna, iegurņa osteopātija, seksoloģija u.c.)

Viņa ir  pateicīga par katru sievieti, kurai ar mīlestību un atvērtu sirdi var palīdzēt atrast ceļu pie sava ķermeņa, un palīdzēt risināt daudz delikātas problēmas, par kurām mūsu sabiedrībā joprojām runā ļoti maz vai nerunā vispār.

 

Tādēļ arī šis trīs nodarbību cikls, lai atbalstošā sieviešu grupā parunātu par delikātām lietām bez bailēm un aizspriedumiem.

 Ja tevi šī tēma ir ieinteresējusi piesakies līdz 19.03.2024., aizpildot elektronisko pieteikšanās anketu https://ej.uz/ik3w    zvanot +37126565121 . Vietu skaits grupā ir ierobežots. Pieteikšanās var tikt slēgta ātrāk, ja tiks sasniegts maksimāli iespējamais dalībnieku skaits.

Apmācību cikla “Sieviete- vesela un laimīga!” nodarbības dalībniecēm būs pieejamas bez maksas. Tās organizē  biedrība “Smiltenei un Latvijai” sadarbībā ar biedrību “Abulas lauku partnerība”, Lauku atbalsta dienestu. Finansē Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai., līdzfinansē Smiltenes novada pašvaldība.

………………………………………………………………………………………………

 

Projektu Nr. 24-09-AL10-A019.2205-000004 “Sieviete- vesela un laimīga!” finansē Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai . Piešķirtais finansējums 899.10 eiro. Līdzfinansē Smiltenes novada pašvaldība- 99.90 eiro.